Actualitat

Foto: Girona FM

Les 5 persones detingudes ahir als aldarulls en suport a Pablo Hasél a Girona passen a disposició judicial

dijous 18 de febrer de 2021 | Successos i justícia

Durant el matí s’ha convocat una concentració davant els Jutjats de Girona per evitar que ingressin a presó.

La segona nit de protestes en contra de l’empresonament de Pablo Hasél a Girona van tancar amb un balanç de 5 persones detingudes, una acusada d’atemptat contra agent de l’autoritat i a la resta per desordres públics, i una sisena persona identificada, menor d’edat, que llençava pedres a la policia.

A primera hora del matí una vintena de persones s’han concentrat prop de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vista Alegre per demanar la llibertat de les 5 detingudes, que encara no havien passat a disposició judicial. La concentració s’ha convocat a l’encreuament entre el carrer de Vista Alegre i el Carrer del Carme, ja que els Mossos d’Esquadra havien tallat el carrer de Vista Alegre que dona accés a l’entrada de la comissaria on es troben les detingudes, i en la qual han exposat que dues de les detingudes estaven ja sent ateses pels advocats.

Cap a dos quarts de 12 del migdia la concentració s’ha traslladat a davant dels Jutjats de Girona en conèixer que les 5 detingudes havien passat a disposició judicial. Es demana presó per totes elles.

Tall de veu_Concentració

Tots els podcasts Escoltar ara