Actualitat

Foto: ICS Girona

La vacunaciˇ de la Covid-19 a professionals sanitaris del sector privat s'estÚn tambÚ als hospitals comarcals

dimecres 17 de febrer de 2021 | Salut

Els hospitals de Figueres, Olot, CampdevÓnol, Calella i Palamˇs vacunaran el personal extern que exerceix en consultes i centres mŔdics.

Els hospitals Josep Trueta de Girona i Sant Jaume de Calella van iniciar la vacunaciˇ de sanitaris d’hospitals privats la setmana passada i ara s’estendrÓ tambÚ a la resta de comarques de la Regiˇ SanitÓria de Girona. Els hospitals de Calella, CampdevÓnol, Figueres, Olot i Palamˇs comencen aquesta setmana a vacunar personal extern que exerceix en consultes i centres mŔdics.

En concret, l’Hospital de CampdevÓnol va administrar ahir les primeres dosis a personal sanitari de consultes privades, i els hospitals de Figueres, Olot i Palamˇs ho faran avui. Montse DanÚs Ús la coordinadora de vacunaciˇ de la Covid del CatSalut a la Regiˇ SanitÓria de Girona.

Aquesta setmana es disposen de 915 dosis en el conjunt de la Regiˇ SanitÓria de Girona per avanšar en la immunitzaciˇ dels sanitaris pendents de vacunar-se.
Pel que fa als sanitaris que treballen a l’Ómbit p˙blic, el procÚs de vacunaciˇ que fa dies que s’estÓ duent a terme, Ús positiu. Montse DanÚs en fa una valoraciˇ.

ParalĚlelament, la vacunaciˇ segueix avanšant per als professionals prioritzats en els quatre punts de vacunaciˇ habilitats a la Regiˇ SanitÓria de Girona: Girona (Campus de Salut de la UdG), Figueres (Teatre JardÝ), Olot (Casal MariÓ) i Blanes (Mas Borinot). En aquest cas, reben un SMS amb la citaciˇ que redirigeix a una pÓgina web per reservar hora, dia i lloc per la vacunaciˇ. L’enviament s’estÓ fent de manera gradual segons la disponibilitat de vacunes.

Tall de veu_Montse DanÚs_Permetra

Tall de veu_Montse DanÚs_Punt de Vacunaciˇ

Tots els podcasts Escoltar ara