Actualitat

Foto: @salutcat

El personal d'escoles i instituts començarà a rebre la vacuna contra la Covid-19 aquesta setmana

dimecres 17 de febrer de 2021 | Salut

Des d’USTEC-STES Girona denuncien que s’han assabentat de la notícia pels mitjans de comunicació i desconfien que el procés de vacunació es pugui dur a terme correctament.

Tot el personal educatiu de Catalunya de fins a 55 anys començarà a rebre la primera dosi de la vacuna aquesta mateixa setmana. Mestres i professors i la resta de personal dels centres rebran un SMS i podran apuntar-se a un web per rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca.
L'operativa permetrà als professionals escollir entre un dels 37 centres vacunals de COVID-19 que Salut ha desplegat a Catalunya, i entre algunes franges horàries establertes. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que, en total, es vacunaran 125.000 treballadors de centres educatius públics, privats i concertats.
Des del sindicat d’USTEC-STES a Girona denuncien que s’han assabentat de l’inici de la vacunació del col·lectiu a través dels mitjans de comunicació i desconfien que es pugui dur a terme correctament. Xavier Díez, membre del Consell Escolar de Catalunya en representació d'USTEC a Girona

Alguns centres van rebre ahir a la tarda un correu electrònic informatiu on s’indica quin serà el protocol a seguir per a dur a terme la vacunació. Xavier Díez ho explica.

Aquest col·lectiu s'afegeix a d'altres d'essencials que ja l'estan rebent com farmacèutics, auxiliars i fisioterapeutes. I també s'ha començat a vacunar els funcionaris de presons i els cossos de seguretat i emergències. Aquesta setmana també està previst que comencin a rebre la vacuna els més grans de 80 anys que no viuen en residències geriàtriques.

Tall de veu_Xavier Díez_Contingut

Tall de veu_Xavier Díez_Desconfiar

Tots els podcasts Escoltar ara