Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

Girona estrena una nova estació de Girocleta al barri de Pedret

dimecres 17 de febrer de 2021 | Societat

La posada en marxa coincideix amb la incorporació de 50 noves bicicletes, a les quals se n’afegiran 250 més que arribaran en els propers mesos.

Girona compta amb una nova estació de Girocleta operativa situada a la ronda de Pedret que consta de 25 aparcaments i que suposa la vint-i-tresena estació del servei municipal de bicicletes de la ciutat. La nova estació s’ha consensuat també amb els veïns i veïnes del barri, que havien expressat la voluntat de disposar d’una parada de Girocleta a la zona. Marta Sureda és la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Girona.

El consistori també està pendent de posar en circulació noves bicicletes per a la Girocleta. De moment, entre els mesos de febrer i de març ja se n’incorporaran al servei 50, i en els propers mesos arribaran les 250 que es van adquirir el passat 2020. L’ajuntament també contempla l'ampliació del servei amb 3 noves estacions. Són declaracions de Marta Sureda.

D’altra banda, l’Ajuntament de Girona ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Reus per intercanviar coneixements en matèria de mobilitat. Gràcies a aquest conveni, l’Ajuntament de Reus podrà conèixer millor el funcionament de la Girocleta amb l’objectiu d’implementar un sistema públic de bicicleta compartida en aquest municipi del Baix Camp; mentre que l’Ajuntament de Girona rebrà l’assessorament de la ciutat de Reus en la gestió dels aparcaments soterrats municipals.

Tall de veu_Marta Sureda_Futur

Tall de veu_Marta Sureda_Veïns

Tots els podcasts Escoltar ara