Actualitat

Foto: Diputació de Girona

La Diputació de Girona obrirà una línia d'ajuts per als autònoms i microempreses culturals afectades per la pandèmia

dimecres 17 de febrer de 2021 | Societat

La moció preveu subvencions per a les empreses que tinguin un màxim de 12 treballadors i una facturació màxima de 500.000 euros.

El Ple també va aprovar ahir per unanimitat la moció presentada pel grup socialista per obrir una línia d’ajuts destinada a autònoms i microempreses del sector cultural de les comarques gironines, que arran de la COVID-19 han vist seriosament amenaçada la seva viabilitat.

La moció preveu subvencions per a les empreses que tinguin un màxim de 12 treballadors i una facturació màxima de 500.000 euros, amb l’objectiu de corregir els efectes de la pandèmia. Queden exclosos d’aquesta línia de subvencions les iniciatives, els grups, les empreses o els autònoms que ja reben algun ajut de l’Àrea de Cultura. Sílvia Paneque és la diputada socialista.

El Ple de la Diputació de Girona també va aprovar, per unanimitat, tres plans de serveis que han de servir per facilitar l’activitat diària dels ajuntaments dels municipis de les comarques gironines. En concret, serviran per a control intern, la gestió financera i la dació fe pública i s’oferiran preferentment als micropobles i als municipis de menys de 1.000 habitants, els quals disposen de menys capacitat econòmica i de gestió.

Tall de veu_Sílvia Paneque

Tots els podcasts Escoltar ara