Actualitat

Foto: Girona FM

La Moderna i Girona Artelier estrenen Wonderland, un nou musical de l'alumnat del Taller de Musicals

dimecres 17 de febrer de 2021 | Cultura

El musical es podrà veure al Teatre Municipal de Girona els dies 5 i 6 de març.

Wonderland és la quarta producció escènica de l’Escola de Música Moderna de Girona de la mà d’alumnes de 12 a 17 anys del Taller de Musicals, que combina cant, teatre i dansa. La producció es va iniciar el curs passat, 2019 - 2020 i estava previst estrenar-se al passat mes de juny, però la pandèmia de la Covid-19 va obligar a reprogramar-ho.

L’espectacle es podrà veure els dies 5 i 6 de març al Teatre Municipal de Girona, ambdós dies a dos quarts de 8 del vespre, i es podrà seguir també per streaming. A més, com a novetat d’enguany, les dues funcions seran accessibles en llenguatge de signes, tant per la interpretació dels protagonistes com amb la traducció simultània.

Àdam Bertran, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Girona, celebra aquesta accessibilitat.

L’espectacle Wonderland gira entorn de la vida d’un adolescent i les diferents problemàtiques o situacions amb les quals es pot trobar: l’amor, el masclisme, la gelosia, les relacions amb els pares, el racisme… a través d’un diàleg entre la protagonista i el seu jo interior. Ho explica Jordi Subirà, dramaturg i el director escènic de Wonderland.

Montserrat Cristau, ideòloga i directora artística de Wonderland afegeix que l’espectacle s’ha fet a partir de versions de cançons de Disney.

Montserrat Cristau

Wonderland comptarà, com en edicions anteriors, amb diversos agents socials, educatius i culturals del territori. Alumnes de “Grau Superior de So per Audiovisuals i Espectacles” de l’ETECAM (Escola Tècnica de l'Espectacle Casa de la Música) s’encarregaran del projecte de directe, alumnes del “Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia” de l’ERAM de la gravació de l’espectacle, la retransmissió per streaming i el making-off i es comptarà també amb una alumna de la Fundació Ramon Noguera que farà pràctiques laborals a la producció de l’espectacle.

Tall de veu_Adam Betran

Tall de veu_Montserrat Cristau

Tall de veu_Jordi Subirà

Tots els podcasts Escoltar ara