Actualitat

Foto: Rugbi GEIEG

El partit entre el Rugbi GEIEG i Las Rozas el primer acte esportiu del "Obrir Girona"

dimecres 17 de febrer de 2021 | Esports

La prova pilot per obrir esdeveniments al públic lliures de Covid a Girona preveu també obrir Montilivi i Fontajau, entre d’altres.

Girona posarà en marxa el proper 25 de febrer la prova pilot 'Obrir Girona' per retornar la ciutat a l'escenari previ a la pandèmia amb actes multitudinaris mitjançant passis digitals 'covid-free', entre ells, esdeveniments esportius. D’entre els actes previstos per a la prova pilot, oberts encara a modificacions, estan el partit de futbol entre el Girona i l’Almería el 7 de març, el partit també del primer equip contra el Lugo una setmana després, el 14 de març, i el partit de bàsquet Uni Girona i Araski al Pavelló Fontajau previst pel mateix dia.

El primer acte de la prova pilot, en concret, serà el 28 de febrer amb un partit de rugbi al Club Esportiu GEIEG corresponent al penúltim partit de la temporada de Divisió d’Honor B de rugbi, el darrer a casa, contra Las Rozas.

Pau Serra és el director esportiu del GEIEG.

El projecte, pioner a l'estat espanyol, està impulsat pel Centre Blockchain de Catalunya i si té resultats positius, la idea és implantar-lo a la resta del territori català.

Tall de veu_Pau Serra

Tots els podcasts Escoltar ara