Actualitat

Foto: @unigirona

PRÈVIA| L'UniGirona afronta avui el seu segon partit en 48 hores contra l'Spar Gran Canaria

dimarts 16 de febrer de 2021 | Esports

El partit és a dos quarts de 8 a Fontajau.

8 hores després de superar a l’Ensino de Lugo (74 – 89), les gironines tornen a tenir avui partit, el tercer en cinc dies. Es veuran les cares amb l’Spar Gran Canaria, dotzenes a la classificació i que arriben després de caure contra el líder, el Perfumerías Avenida (107 - 66). Es tracta de la jornada 19 de la Lliga Endesa, que estava prevista pel 4 de gener i es va haver d’ajornar per possibles positius de Covid-19 a la plantilla gironina, i per tant, Alfred Julbe no podrà comptar amb Clàudia del Moral, nova incorporació del conjunt gironí, perquè no formava part de la plantilla en la data original del duel.

Maria Araújo, jugadora de l’Spar Girona, apunta que ahir mateix van arribar de Lugo i que les jugadores no han pogut entrenar, només una sessió de tir al matí.

El partit és a dos quarts de 8 a Fontajau i l’Spar Gran Canària és un dels 4 rivals als quals l’UniGirona s’haurà d'afrontar abans de jugar la Copa de la Reina d’aquí a dues setmanes (el rival a quarts es coneixerà dijous). Després del Gran Canaria rebran diumenge, també a Fontajau, amb Campus Promete, i la setmana vinent viatjaran a València, partit clau per la zona alta de la classificació, i després, a Caceres.

Tall de veu_Maria Araújo

Tots els podcasts Escoltar ara