Actualitat

Foto: @somsostre

Som Sostre reclama a l'Ajuntament de Girona un cens de persones que viuen al carrer

dimecres 27 de gener de 2021 | Societat

A més, l’entitat demana poder col·laborar amb el consistori per tirar endavant un projecte honest que ajudi aquestes persones a tenir una vida digna.

Som Sostre continua amb les seves accions per ajudar a les persones que viuen al carrer. L’entitat ha augmentat el repartiment de menjar durant l’onada de fred de fa dues setmanes i segueix lluitant per tirar endavant noves accions.

En aquest sentit, fa un temps, Som Sostre va demanar a l’Ajuntament de Girona un cens de les persones que viuen al carrer per poder dur a terme accions d’acord a la situació social actual. Tot i això, el consistori encara no ha donat resposta a l’entitat. Cristian Lienlaf és el fundador i president de Som Sostre.

A més, l’entitat considera que estan fent una feina que pertocaria a Serveis Socials i s’ofereix a l’ajuntament per col·laborar en la gestió de la Sopa i els pisos de primera assistència, entre d’altres.

Tot i això, Lienlaf reconeix que per poder dur a terme totes aquestes accions cal que el consistori s’impliqui i que el projecte es tiri endavant, sobretot, des de l’honestedat.

Des de Som Sostre afirmen que fan falta molts més recursos i personal qualificat per controlar la situació de les persones que viuen al carrer i proposen que es posin a disposició més pisos de primera assistència i més inclusió.

Tall de veu_Cristian Lienlaf_Honestedat

Tall de veu_Cristian Lienlaf_Cens

Tall de veu_Cristian Lienlaf_Ajuntament

Tots els podcasts Escoltar ara