Actualitat

Foto: @somsostre

Som Sostre inicia una campanya per les xarxes socials demanant la participació ciutadana per localitzar més gent que viu als carrers de Girona

dijous 14 de gener de 2021 | Societat

Fa un parell de setmanes que l’entitat ha incrementat les tasques per l’auge de persones que es troben en aquesta situació.

Som Sostre alerta que el nombre de persones que es troben al carrer a Girona ha crescut els darrers dies i que la seva situació es veu agreujada per la pandèmia i l’onada de fred. Per aquest motiu, l’entitat gironina demana la participació ciutadana amb una nova campanya que han engegat a les xarxes socials per localitzar més persones que viuen al carrer. Ho explica Cristian Lienlaf, portaveu de Som Sostre.

Aquestes darreres setmanes l’entitat gironina ha incrementat les seves sortides per atendre la quarantena de persones que es troben al carrer. En aquesta línia, Cristian Lienlaf insisteix que el Pla de Fred engegat per l’Ajuntament és insuficient per donar resposta a totes les persones que viuen al carrer.

Un dels objectius de Som Sostre per aquest 2021 és elaborar un cens actualitzat del nombre de persones que viuen al carrer, amb el suport de la Fundació Arrels. La intenció és impulsar-lo al mes d’abril, coincidint amb el tancament dels albergs provisionals d’hivern, i esperen comptar amb el suport del consistori.

Tall de veu_ CristianLienlaf_Pla de Fred

Tall de veu_ Cristian Lienlaf_Campanya

Tots els podcasts Escoltar ara