Actualitat

Foto: @la_mirona

El Festival Neu ajorna els concerts de Tona Gafarot i Lorena Álvarez

dimecres 13 de gener de 2021 | Cultura

Els concerts eren previstos per aquest cap de setmana per les restriccions de mobilitat, però manté les actuacions de Nico Roig.

El festival no internacional de música i altres arts NEU! ha hagut d’ajornar 2 concerts previstos per aquest cap de setmana: el concert de Tona Gafarot, que passa al 4 de març també a la Sala La Planeta, i el de Lorena Álvarez que encara està buscant data pel seu debut a Girona. Així doncs, el Festival NEU! arrencarà aquest diumenge amb l'actuació de Nico Roig a l'Auditori de la Mercè, amb el sessió doble a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre.

Així ho explica Xebi Salvatella, director del Festival Neu! a una entrevista el Magazin Els 4 Rius de Girona FM.

El festival continuarà el cap de setmana vinent amb actuacions com la UMA, 'b1n0', acompanyats per artistes com Núria Graham, PHOAC o Adriano Galante de Seward), un concert en acústic de Mazoni, un dels caps de cartell, i també altres propostes com el documental 'Paco Loco Viva el Noise' al Cinema Truffaut o una producció de ZA! & la TransMegaCobla.

Xebi Salvatella afegeix que un dels grans canvis de l’edició d’enguany ha estat el fet de no poder donar el tret de sortida a la Sala la Mirona, com s’ha fet en darreres edicions.

La sisena edició del festival Neu! s’iniciarà diumenge 17 de gener amb Nico Roig i s’allargarà fins al 30 d’aquest mateix mes.

Tall de veu_ Xebi Salvatella_Nico Roig

Tall de veu_ Xebi Salvatella_La Mirona

Tots els podcasts Escoltar ara