Actualitat

Foto: Girona FM

Aliança pel Comerç i l'Habitatge és una agrupació de comerciants amb voluntat política que es presenten a les eleccions del 14F

dimecres 13 de gener de 2021 | Política

A la província de Girona han rebut prop de 550 firmes de suport.

Alianza por el Comercio y la Vivienda és una formació política que pretén representar el petit comerç a les eleccions parlamentàries de febrer i poder així participar activament en les lleis que tenen un impacte directe en el sector.

Sílvia Danés és representant provincial d’Alianza por el Comercio y la Vivienda a Girona.

Danés afegeix que l’objectiu d’aquesta formació és tenir representació política en les institucions per així poder contribuir en la presa de decisions favorable al sector dels comerciants, ja que consideren que els polítics responsables no han vetllat per millorar la seva situació.

Aquesta formació, sense cap ideologia política ni posicionament sobre la independència de Catalunya, ha rebut el suport de gran part d’associacions de comerciants i comerços d’arreu de Catalunya. A Girona, en concret, s’han assolit les 549 signatures. Ho explica Sílvia Danés.

Des de la formació política insisteixen que el petit comerç està patint de prop les conseqüències de la pandèmia, amb limitacions d’horaris, d’aforaments, de mobilitat i tancament obligatori els caps de setmana i que aquesta agrupació vol ser un altaveu dels seus reclams.

Tall de veu_Sílvia Danés_En què consisteix

Tall de veu_Sílvia Danés_Resposta

Tall de veu_Sílvia Danés_Representació Institucions

Tots els podcasts Escoltar ara