Actualitat

Foto: Guanyem Girona

Guanyem lamenta que JxCat i ERC votessin en contra, al ple de dimarts, d’una proposta de nou pla pel carrer Barcelona

divendres 16 d'octubre de 2020 | Política

El partit reclama habitatges protegits a mig termini i un nou equipament a la zona, entre d’altres, i reitera que és imprescindible una visió global i a mitjà i llarg termini per a la zona sud de la ciutat.

Guanyem Girona lamenta que JxCat i ERC no els donessin suport en la moció que van presentar dimarts al ple de l’Ajuntament per proposar un nou pla pel carrer Barcelona. Durant la votació de la moció es va produir un empat que l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va haver de desfer. Madrenas va votar en contra de la proposta i aquesta moció va quedar descartada.

Pel regidor del principal partit a l’oposició, Xevi Montoya, és imprescindible una visió global a mitjà i llarg termini per a la zona sud de la ciutat que ha d’estar liderada pel consistori i defensa una proposta amb habitatges protegits a mig termini i un nou equipament a la zona. Són declaracions de Xevi Montoya.

Durant el ple de dimarts, el regidor d’Urbanisme, Lluís Martí, va explicar que s’està treballant en la millora de diferents punts del carrer Barcelona i que estan estudiant com connectar els barris de Pla de Palau - Sant Pau i Sant Narcís amb l’impediment que la via ferrea els separa.

Des de Guanyem consideren que fins ara les expansions dels barris de Pla de Palau-Sant Pau i de Sant Narcís s’han fet a base de pedaços d’iniciatives privades i tenen previst revisar els expedients dels treballs que s’estan duent a terme actualment. Són declaracions de Xevi Montoya.

Montoya també ha explicat que el teixit associatiu i comercial del barri veia amb bons ulls la proposta desestimada i que coincidien amb la necessitat d’un calendari d’inversió pública així com més equipaments per a la zona sud de Girona.

Tall de veu_Xevi Montoya_govern

Tall de veu_Lluís Martí

Tall de veu_Xevi Montoya_proposta

Tots els podcasts Escoltar ara