Actualitat

Foto: avsantpau.cat

L’Ajuntament de Girona estudia com integrar els barris de Pla de Palau- Sant Pau i Sant Narcís a través de carretera de Barcelona

dijous 15 d'octubre de 2020 | Societat

El regidor d’Urbanisme, Lluís Martí, afirma que podrien acabar encarregant l’estudi a una empresa externa per valorar sobretot la zona on es troba la via ferrea.

La unió entre els barris de Pla de Palau- Sant Pau i Sant Narcís cada cop està més aprop. L’Ajuntament de Girona està estudiant com integrar els dos barris a través de carretera de Barcelona. El regidor d’Urbanisme, Lluís Martí, ha afirmat, en una entrevista avui a Girona FM, que estan estudiant com fer-ho i que podrien acabar encarregant un estudi a una empresa externa per valorar sobretot la zona on es troba la via ferrea.

El principal punt a tenir en compte és com salvar l’obstacle que representa la via ferrea en zones que no permetrien unir els dos barris. Són declaracions de Lluís Martí.

Entre les opcions estudiades es contempla l’alternativa d’una pasarela elevada. Ho explica Lluís Martí.

Actualment, al carrer de Barcelona acull les obres de nous projectes com les del nou Institut Ermessenda i la nova Clínica Girona.

Tall de veu_Lluís Martí_obstacle

Tall de veu_Lluís Martí_elevada

Tots els podcasts Escoltar ara