Actualitat

Foto: @XicuSola

Premis Mosca Grossa i Mosca Borda

dimecres 14 d'octubre de 2020 | Societat

Els periodistes gironins premien la tasca de comunicació de l’Institut Català de la Salut i castiguen Promo Arts i Vibra Comunicació, encarregada de festivals com Strenes, Sons del Món o l’Acústica.

El Col·legi de Periodistes de Girona va fer ahir un acte de lliurament dels premis Mosca Grossa i Mosca Borda, dos reconeixements que s'atorguen a qui facilita i qui dificulta la feina dels periodistes.

El Premi Mosca Grossa, destinat a aquells que faciliten la tasca periodística, va anar dirigit a Glòria Ametller i Francesc Solà, l’equip de comunicació de l’Institut Català de la Salut per la tasca informativa que han fet durant la pandèmia de la Covid 19, oferint les dades de contagis diaris i informació sobre els cribratges fets a la província. Ho explica Joan Ventura, president de la Junta de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Per contra, un 63% dels periodistes gironins han castigat amb el premi Mosca Borda a Vibra Comunicació, empresa responsables de la comunicació dels festivals Strenes, Acústica i Sons del Món, i també a Promo Arts Music, l'empresa organitzadora dels festivals. Ho explica Joan Ventura.

El Col.legi de Periodistes també ha homenatjat amb el premi Mosca de Sant Narcís als sanitaris gironins que combaten "a primera línia" la covid-19. Alhora, la revista Recvll de Blanes ha rebut la Mosca del Col·legi 2020, coincidint amb la celebració del seu centenari.

Tall de veu _ Joan Ventura _ Mosca Borda

Tall de veu _ Joan Ventura _ Mosca Grossa

Tots els podcasts Escoltar ara