Actualitat

Foto: @BasquetGirona

El Bàsquet Girona assoleix el seu primer títol en la Lliga Catalana LEB Or

dimarts 13 d'octubre de 2020 | Esports

Sàbat ha acabat sent MVP i ha tornat a liderar la bona reacció de l’equip per fer-se amb el primer títol del club amb un 79-87 final al marcador

El club de Marc Gasol ha estrenat palmarès. Després d’haver jugat ja dues finals la temporada passada a la categoria de Plata, els de Carles Marco han aixecat finalment aquest cap de setmana a Balaguer el seu primer títol, el de la Lliga Catalana LEB Or. Resultat d’un partit contra el Lleida, veterans de la categoria, que després d’un puja i baixa de sensacions dels gironins es va acabar resolent en la prorroga per 8 punts d’avantatge i gràcies al mestratge de Sàbat i la força interior de Rozitis.

Carles Marco, entrenador del Bàsquet Girona, reconeix que en alguns aspectes aquest és l’equip que s’espera per aquesta temporada però que també hi ha pendents errors per polir.

Amb aquest primer títol sota el braç, el Bàsquet Girona es prepara per donar el tret de sortida a la competició aquest diumenge, 18 d’octubre, a les 6 de la tarda contra l’Alacant.

Tall de veu _ Carles Marco

Tots els podcasts Escoltar ara