Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

Girona llança una campanya als centres educatius per informar sobre les pautes que cal seguir per evitar la propagació de la COVID-19

divendres 9 d'octubre de 2020 | Educació

La iniciativa va adreçada tant a famílies com a alumnes i es basa en 3 eixos.

Per una banda, la difusió de material gràfic en forma de tríptic, juntament amb els agents de Protecció Civil, sobre les mesures que cal prendre per evitar la transmissió del virus als accessos als centres educatius. Per una altra, l’acció “Escola segura”, que consisteix en la distribució de cartells als centres educatius en els quals es recullen les mesures preventives que s’han de prendre, els principals símptomes de la COVID-19, la gestió dels casos positius a les escoles o el paper de les administracions i de l’Ajuntament. I per últim, hi ha l’acció “Ets jove, no immune”, adreçada al públic més jove.

El regidor d'Educació de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, explica en què consisteix aquesta acció.

El regidor Àdam Bertran reconeix que a dia d’avui hi ha 35 grups-classe confinats a la ciutat de Girona però que es tracta d’un percentatge i que en la majoria dels casos la transmissió del virus acostuma a venir de fora.

Arreu de Catalunya ja són més de 28 mil els alumnes afectats pels confinaments i el nombre de docents i personal intern supera els 1.500.

Tall de veu _ Àdam Bertran _

Tall de veu _ Àdam Betran _ grups confinats

Tots els podcasts Escoltar ara