Actualitat

Foto: Casa de Cultura

La Casa de Cultura presenta la primera exposició d’il·lustració per a públic infantil i juvenil

divendres 9 d'octubre de 2020 | Cultura

La primera edició del cicle Il·lustramons presentarà l’obra de Wäwä, creadora de l’Oxi, el personatge de la Petita Casa de Cultura.

Des del 6 d’octubre la Casa de Cultura de la Diputació de Girona acull la primera exposició d’il·lustració infantil i juvenil de la mà de Wäwä Ilustration, el nom artístic d’Alba Falgarona. La figuerenca acostarà la tècnica de la il·lustració a infants i joves i els farà un recorregut pels seus diferents treballs: il·lustracions sobre la natura, imatges relacionades al seu entorn més proper com són els animals dels aiguamolls de l’Empordà; murals que decoren les parets d’una biblioteca o una depuradora; cartells per a fires o festes majors com per exemple la Festa del barri de Sant Narcís.

Falgarona crearà un mural de l’Oxi, el personatge de la Petita Casa de Cultura, a les parets de l’Espai Lúdic, parets que es convertiran en una gran tela. Ho explica Anna Presas, gestora cultural a la Casa de Cultura de Girona.

Les obres s’exposaran a l’Espai lúdic de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona a una alçada i amb uns textos adaptats. Són declaracions d’Anna Presas.

L’exposició es podrà visitar fins al 28 de novembre de dimarts a divendres de 11 del matí a 8 del vespre i els dissabtes d’11 del matí a les 6 de la tarda. Durant les Fires de Sant Narcís es podrà visitar els dies 25, 29 i 1 de novembre d’11del matí a les 6 de la tarda.

Tall de veu_Anna Presas_alçada

Tall de veu_Anna Presas_mural

Tots els podcasts Escoltar ara