Actualitat

Foto: Entrevista a TVGirona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, afirma que està molt preocupada per la situació epidemiològica de la ciutat i demana la col·laboració de la ciutadania

divendres 9 d'octubre de 2020 | Política

Madrenas creu que la setmana vinent no es podran aixecar les restriccions actuals i que els parcs infantils seguiran tancats per controlar els contagis fora de les escoles.

Girona podria continuar la setmana vinent amb les restriccions actuals a causa de la situació epidemiològica de la ciutat. Així ho va afirmar ahir en una entrevista a TVGirona, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, qui també va afirmar que està molt preocupada per les dades de contagis de la regió sanitària.

A la vegada, amb la possible continuació d’aquestes restriccions, també continuaran tancats els parcs infantils de Girona. Madrenas afirmava que des del consistori volen vetllar perquè els grups bombolla de les escoles no es contagiïn fora dels centres.

Pel que fa als comerços de la ciutat, l’alcaldessa de Girona va dir que des de l’ajuntament estan treballant per donar solucions a aquells comerços que han hagut de tancar per la pandèmia.

Durant l’entrevista Madrenas va demanar disculpes per les molèsties que estan provocant les obres del carrer Migdia, sobretot en els comerciants. Tot i així, l’alcaldessa, va afirmar que els canvis en aquests carrers són necessaris per donar resposta a l’emergència climàtica que estem vivint.

Tall de veu_Marta Madrenas_comerç

Tall de veu_Marta Madrenas_restriccions

Tall de veu_Marta Madrenas_parcs

Tots els podcasts Escoltar ara