Actualitat

Foto: @geieguni

EL GEIEG Uni es prepara per fer el debut d'aquesta temporada.

dijous 8 d'octubre de 2020 | Esports

Serà dissabte 10 d'octubre contra el Viladecans coincidint amb la jornada 2 de Lliga Femenina 2.

L’equip gironí de Lliga Femenina 2 no va poder jugar la 1a jornada prevista pel cap de setmana passat perquè la Federació Espanyola de Bàsquet va decidir suspendre-la per la manca de garanties sanitàries tant per les esportistes com pels agents implicats. Aquest cap de setmana, i coincidint amb que hauria de ser la 2a jornada de la competició, el GEIEG Uni podrà donar ja el tret de sortida a la competició al Lluís Bachs contra el Viladecans.

Joan Pau Torralba, entrenador del GEIEG Uni, diu estar a l'expectativa de com actua l’equip a la competició i lamenta no haver pogut jugar cap amistós.

Pel que fa el Viladecans, Torralba destaca que és un equip molt agressiu, especialment en l’1 contra 1, i que hauran de reforçar els punts forts de l’equip, com el joc interior.

El GEIEG Uni de Lliga Femenina 2 tampoc va poder disputar el partit de tornada de Lliga Catalana 2 contra l’Advisoria Maresme després que es detectessin 2 positius al club, 1 d’una jugadora i un altre d’un tècnic, i es posés en quarantena tot l’equip per prevenció.

Tall de veu _ Joan Pau Torralba _ Viladecans

Tall de veu _ Joan Pau Torralba _ primer partit

Tots els podcasts Escoltar ara