Actualitat

Foto: @unigirona

L'Spar Girona presenta candidatura a la FIBA perquè Fontajau sigui la seu "bombolla" de les eliminatòries prèvies de l'Eurolliga femenina

dijous 8 d'octubre de 2020 | Esports

Semblant al que s’ha fet als play-offs de l’ACB i de l’NBA, l’Eurolliga femenina s’ha plantejat en un espai “bombolla” per tal de reduir els desplaçaments i els contactes exteriors els dies que duri la competició i evitar així possibles contagis.

L’Spar Girona ha demanat a la FIBA que el pavelló de Fontajau actuï com a seu de la fase prèvia de la competició que s’ha de disputar entre el 26 i el 28 d’octubre i hi participaran el Miskolc hongarès, L’ Izmit turc, el Sepsi romanès, i l’UniGirona.

Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona, explica que en el moment que la FIBA els hi va comunicar la possibilitat d’organitzar a Girona la bombolla, van posar-se en contacte amb les institucions gironines per tal de portar a Girona bàsquet femení europeu.

D’aquesta fase prèvia resultaran els 2 equips per participar en la 1a fase, estructurada en 4 grups de 4 equips. Si l’Uni supera el Sepsi, anirà a parar al grup C amb el Iekaterinburg rus, l’Schio italià i el Riga letó.

Tall de veu _ Cayetano Pérez

Tots els podcasts Escoltar ara