Actualitat

Foto: @MesBarriGirona

L’Ajuntament de Girona preveu obtenir els resultats de l’estudi de l’impacte dels pisos turÝstics en el lloguer a la ciutat entre finals d’aquest any o principis del vinent

dijous 8 d'octubre de 2020 | Societat

Un cop obtingut, s’estudiarÓ si aplica la morat˛ria dels pisos d’˙s turÝstic.

L’estudi de l’impacte de pisos turÝstics en el lloguer de la ciutat de Girona estÓ ara mateix en una fase inicial de diagnosi. AixÝ ho ha apuntat aquest matÝ la regidora de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Girona, Gl˛ria Plana, a una entrevista a Girona FM, afegint que es preveu obtenir el resultat d’aquest entre finals d’aquest any i principis del vinent.

En aquest sentit, la regidora Gl˛ria Plana explica que aquest estudi definirÓ la situaciˇ de les llicŔncies dels Habitatges d’┌s TurÝstic a la ciutat i permetrÓ al consistori valorar quines accions dur a terme, entre elles, la morat˛ria que exigeixen entitats com la Plataforma mÚs Barri o l’Associaciˇ de Ve´ns del Barri Vell.

En aquest sentit, Gl˛ria Plana recorda que en el moment que es va presentar la mociˇ per demanar la morat˛ria, l’equip de govern va demanar que s'esperÚs a obtenir el resultat de l’estudi per aixÝ saber en quina lÝnia actuar. A mÚs, Gl˛ria Plana diu que s’estÓ parlant amb els ve´ns del Barri Vell en tot moment.

En aquest sentit, Gl˛ria Plana afegeix que tambÚ s'estÓ parlant amb tots els possibles actors implicats en altres temes relacionats amb l’estudi, com el projecte participatiu dels usos dels locals de Barri Vell.

Tall de veu _ Gl˛ria Plana _ ve´ns barri vell converses

Tall de veu _ Gl˛ria Plana _ estudi HUTS

Tots els podcasts Escoltar ara