Actualitat

Foto: @iassalut

11 grups-escola del centre Doctor Masmitjŕ confinats per un positiu en una mestra especialista.

dimecres 7 d'octubre de 2020 | Salut

La regió sanitŕria de Girona manté l’índex de rebrot de Covid 19 per sobre de 200 punts i es registren 130 contagis més.

La Covid 19 segueix trepitjant fort a la regió sanitŕria de Girona i ja acumula 15.175 casos confirmats de Covid 19, 130 casos més que els registrats ahir. El nombre de defuncions es manté estable en 873 i el nombre de persones hospitalitzades baixa respecte ahir perň es manté elevat, amb 71 ingressats, dels quals 22 es troben en estat greu a la Unitat de Cures Intensives. L’índex de risc de rebrot es manté per sobre de 200, com fa prop d’un mes, i és avui de 215,34, 13 punts per sobre de l’índex registrat ahir.

A Girona ciutat ja s’acumulen 2.982 casos positius de coronavirus i el risc de rebrot es puja fins als 368,48 punts. El focus segueix posat a les escoles, on s’han hagut de confinar 11 grups-classe de l’Escola Doctor Masmitjŕ, al carrer de la Creu. El motiu és que una mestra especialista ha donat positiu en Covid 19 i s’han hagut de confinar totes les aules en les quals la professora ha fet classe els darrers dies. Els equips mňbils de Salut es desplaçaran fins a l'escola per fer PCRs als alumnes.

Pel que fa a Salt, la situació segueix preocupant per l’augment de casos i el risc de rebrot es dispara a 806,47 punts. Després que ahir es comencés a fer un cribratge massiu a l’escola Vilagran del municipi, aquest s’estendran per tot el municipi, “sense calendari establert”. A hores d’ara són 1.227 els casos acumulats a Salt des de l’inici de la pandčmia.

Tots els podcasts Escoltar ara