Actualitat

Foto: umat.girona.cat/geoportal/

L’Ajuntament de Girona posa en marxa el Geoportal, una nova eina de consulta i descŕrrega d’informació cartogrŕfica

dimecres 7 d'octubre de 2020 | Societat

Es tracta d’un lloc web que d’una manera senzilla permet situar sobre el mapa de Girona la ubicació dels serveis i equipaments de la ciutat i les delimitacions administratives i, fins i tot, descarregar el contingut.

Dins les diferents categories que ofereix el web, es recull informació com, per exemple, el recorregut de tots els carrils bici de la ciutat i les línies del bus urbŕ, la ubicació del tots els equipaments sanitaris de la ciutat i els desfibrilˇladors, així com els equipaments culturals o esportius. També s’indiquen els límits de les ŕrees bŕsiques de salut, les zones de gestió dels Serveis Socials o els sistemes d'hidrants exteriors contra incendis i altres elements del Pla de prevenció d'incendis forestals.

Dins de l’ŕrea de Sostenibilitat també es poden localitzar els Centres d'acollida d'animals, les Colňnies de gats o els nius d’oreneta, així com informació en matčria de neteja, com la ubicació dels contenidors de reciclatge o deixalleries fixes i mňbils.

De moment, a la plataforma hi ha disponibles 142 elements de cerca, i l’objectiu és anar-la proveint de nou material d’interčs. Es pot accedir a ella a través de l’URL umat.girona.cat/geoportal/.

Tots els podcasts Escoltar ara