Actualitat

Foto: @GironaFC

└lex Granell tanca la seva etapa al Girona i marxa a BolÝvia

dimecres 7 d'octubre de 2020 | Esports

El fins ara capitÓ blanc-i-vermell va arribar al Girona al 2014 sota les ordres de MachÝn i des de llavors ha disputat 233 vestit de blanc i vermell. Ara, i desprÚs de esdevenir un sÝmbol de l'orgull gironÝ i dels anys daurats del Girona, arriba a un acord amb el club per rescindir els dos anys que li queden de contracte i signar pel BolÝvar, propietat de Marcelo Claure, un dels nous accionistes i propietaris del Girona FC.

DesprÚs de 7 temporades i 233 partits vestint de blanc i vermell, el capitÓ i un dels pilars del Girona dels darreres anys fa les maletes i marxa a BolÝvia. Ho fa per jugar al Club BolÝvar, presidit pel nou propietari del Girona, Marcelo Claure. I Ús que desprÚs de tancar un mercat de fitxatges que deixa molt que desitjar -i sembla que estÓ a l'espera de fer alg˙n moviment mÚs d'˙ltima hora- i de perdre peces clau de la hist˛ria de Montilivi com Borja Garcia, ara, el nou propietari del club blanc i vermell s'end˙ a BolÝvia el jugador que mÚs partits ha jugat de blanc i vermell i sÝmbol de l’orgull gironÝ.

Granell ha estat format als equips inferiors del Girona. Va arribar al club el 2014 de la mÓ d’Oriol Alsina desprÚs de baixar a Tercera amb el Prat i sota les ordres de MachÝn va perfilar l’equip que el 2017 assoliria l’hist˛ric ascens a Primera i que protagonitzaria els anys daurats del club gironÝ.

Entre llÓgrimes i amb la veu entretallada, el migcampista gironÝ s’acomiadava ahir dels seus companys, especialment d’Stuani, assegurant que era un moment difÝcil per ell.

De la mateixa manera ho feia de l’aficiˇ, assegurant que vagi on vagi no deixarÓ mai de sentir l’orgull gironÝ, per˛ creu que Ús el millor moment per deixar el club.

Parlar d’└lex Granell amb el Girona Ús parlar d’Ŕxits per˛ tambÚ de derrotes, la mÚs recent contra l’Elx a la final del playoff. AixÝ i tot, Granell sempre ha vetllat per deixar-se la pell pel club, tant dins com fora del camp. Tot i que ja no defensarÓ mÚs -de moment- els colors blanc i vermells, sempre serÓ un referent dels millors anys del Girona i de l’orgull gironÝ.

Tall de veu _ └lex Granell _ comiat aficiˇ

Tall de veu _ └lex Granell _ comiat equip

Tots els podcasts Escoltar ara