Actualitat

Foto: Col·legi d'Arquitectes

22 obres opten als Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

dilluns 21 de setembre de 2020 | Societat

Els premiats es donaran a conèixer el divendres 27 de novembre

El jurat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 ha seleccionat un total de 22 projectes dels 57 que es van presentar a la 23a edició dels guardons que organitza la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

De les 22 obres seleccionades, 12 pertanyen a la categoria Arquitectures (intervencions arquitectòniques d’edificis de nova planta, reformes i/o rehabilitacions d’edificis existents), 5 corresponen a la d’Interiors, i les altres 5 són d’Efímers (obres que tenen una durada limitada, com exposicions, muntatges i escenografies).

Els premiats es donaran a conèixer el divendres 27 de novembre en un acte que es podrà seguir a través del web www.premisarquitecturagirona.cat, on hi haurà habilitat un accés al canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC. El mateix dia també es sabrà el Premi de l’Opinió. Marc Riera, president de la Demarcació de Girona del COAC ho explica.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, entre d’altres institucions.

Tall de veu_Marc Riera

Tots els podcasts Escoltar ara