Actualitat

Foto: @unigirona

Fontajau podrà rebre fins a 2.000 abonats diumenge al partit entre l’UniGirona i el Movistar Estudiantes.

dimecres 16 de setembre de 2020 | Esports

Ni l’enduriment de les restriccions a Girona aplicades pel PROCICAT ni la recomanació del Consejo Superior de Deportes de no superar els 500 espectadors en les competicions estatals, permetran que un màxim de 2.000 abonats deixin d'emplenar les grades de Fontajau diumenge al partit entre l’Spar Girona i el Movistar Estudiantes.

La Secretaria General de l’Esport, amb l’aval del Procicat, i l’Ajuntament de Girona, han coincidit que el protocol que el club i les institucions van preparar abans de començar la temporada garanteix les mesures de seguretat i en cas cas sobrepassarà el 50% de l’aforament de l’estadi. I així ho va notificar ahir al club el secretari general de l’esport, Gerard Figueras.

Des del club gironí celebren la noticia i asseguren que vetllaran per complir fil per randa el protocol. Són declaracions de Cayetano Pérez, president d’Spar Girona.

Aquest pla, aprovat al mes de juliol, preveia un aforament màxim de 2.150 aficionats, tots amb mascareta, situats tots ells amb la distància de seguretat d’una filera per davant i per darrere i de dues localitats buides per ambdós costats. No es podran vendre entrades al públic en general i que els abonats hauran d’entrar i sortir de manera esglaonada per les diferents entrades i sortides que hi ha al pavelló.

Tall de veu _ Cayetano Pérez

Tots els podcasts Escoltar ara