Actualitat

Foto: @GironaFC

Borja García i Ignasi Miquel, sortides confirmades del Girona FC

dimecres 16 de setembre de 2020 | Esports

Dues sortides confirmades en les darreres hores al Girona de futbol: Borja García marxa a l’Osca per 2 milions d’euros i també ho fa Ignasi Miquel al Leganés de Martí.

Després de 5 temporades vestint de blanc i vermell, el Girona i l’Osca han arribat a un acord de traspàs de Borja Garcia per poc més de 2 milions d’euros. El mitjapunta madrileny va arribar a Girona l’agost de 2015 i ha jugat un total de 192 partits amb el club gironí, en els quals ha sumat 18 gols i 27 assistències. Ara, firma per 3 temporades amb l’Osca de Primera Divisió, on també està ara Pablo Maffeo.

Són declaracions de Borja García al seu missatge de comiat.

Durant el matí d’avui també s’ha confirmat que el Leganés de Pep Lluís Martí obté a Ignasi Miquel cedit amb opció obligatòria de compra en cas d’ascens. El mateix club on també es troba el fins ara porter del Girona Asier Riesgo.

Amb el traspàs de Borja, el Girona deixa un total de 8 milions i mig de traspasos a la caixa, una xifra lluny de l’aconseguida la temporada passada amb les sortides de Portu, Pere Pons i Pedro Porro. S’espera que encara hi hagi més sortides. De moment el focus està posat a Mojica, Bernardo i com no, d’Stuani.

Tall de veu _ Borja Garcia

Tots els podcasts Escoltar ara