Actualitat

Foto: @GironaCH

El Girona Club d’Hoquei es prepara per començar una temporada incerta amb l’objectiu de mantenir els bons resultats de la temporada anterior

dimarts 15 de setembre de 2020 | Esports

El Girona Club d’Hoquei va veure interrompuda la seva darrera temporada com a conseqüència de la Covid 19: va quedar pendent de disputar-se el darrer partit de Lliga, no van poder participar al play-off al qual s’havien classificat ni tampoc es va poder jugar la Copa del Rei.

Ramon Benito, entrenador d’OKLLIGA masculí i Director Esportiu del GIRONA CH reconeix que aconseguir de nou la 5a plaça serà molt complicat però l’objectiu és mantenir la línia de bons resultats d’aquesta darrera temporada.


En aquesta línia, Xevi Gurri, jugador del Girona Club d’Hoquei, defineix la propera temporada com incerta, diferent i especial.

En haver quedat en 5a posició la darrera temporada, El Garatge Plana Girona CH passa directament a vuitens de final de OK Europe Cup, una competició de la qual es van quedar a les portes l’any passat. El primer partit serà contra el Biasca suís.

Tall de veu _ Xevi Gurri

Tall de veu _ Ramon Benito

Tots els podcasts Escoltar ara