Actualitat

Foto: bcncatfilmcommissioncom

El centre cultural La Mercè reprèn l’activitat amb la seva programació habitual d’arts plàstiques i escriptura

dimarts 15 de setembre de 2020 | Cultura

Comptarà també amb un cicle nou de poesia i cançó

Així, ja es poden visitar les dues primeres exposicions del trimestre de tardor. L’artista olotina Cristina Montero ha instal·lat al pati del claustre l’escultura de grans dimensions La força interior, una peça que vol reflectir el vincle entre la naturalesa i l’ésser humà.

A la sala del primer pis es pot visitar fins al 6 de novembre l’exposició d’Ignasi Esteve De redemptione, un passat relacionat amb la pintura de caràcter doctrinari i didàctic que solia exposar-s’hi en l’època medieval.

La principal novetat del nou curs és l’estrena del cicle Del poema a la cançó, format per tres sessions (els dimecres 16, 23 i 30 de setembre, a les 7 de la tarda), en què un especialista i un cantautor comentaran l’obra d’un poeta. En aquesta primera edició, els músics convidats són Josep Tero, Arnau Tordera i Toti Soler i Mita Casacuberta. El regidor de Cultura, Quim Ayats, explica que amb aquesta programació s’ha tornat a apostar per la cultura i les activitats artístiques.

D’altra banda, continua obert el període d’inscripcions a l’Aula d’Escriptura, que impartirà les classes en aules més àmplies per tal de garantir la seguretat dels alumnes. El curs serà inaugurat per Màrius Serra, que parlarà de viure i escriure a Del joc i del xoc”, el 6 d’octubre a les 8 del vespre.

També continuen obertes fins avui les inscripcions a l’Escola Municipal d’Art, que aquest any amplia l’oferta amb tallers nous d’il·lustració, aquarel·la i un altre de projectes d’escultura.

Tall de veu_Quim Ayats

Tots els podcasts Escoltar ara