Actualitat

Foto: Girona FC

El Girona presenta Enric Franquesa, el primer fitxatge per aquesta temporada, i, de moment, l'única cara nova al club

dijous 10 de setembre de 2020 | Esports

El lateral de Sant Cugat va rebre ahir la benvinguda oficial al club blanc i vermell, coincidint amb la presentació de la vestimenta per aquesta temporada 2020 - 2021.

Franquesa, que ja va ser confirmat com a nova incorporació el mes passat, arriba cedit pel Villarreal fins a final de temporada, després de jugar la darrera campanya amb el Mirandés.

Franquesa reconeix estar molt il·lusionat per passar a formar part del club gironí i considera que les noves incorporacions donen l’empenta necessària en moments difícils.

Alhora, Franquesa afegeix que l’objectiu amb el club segueix sent l’ascens i que el Girona va posar-se en contacte amb ell sense saber encara en quina categoria jugaria aquest any.

De moment, ni Quique Cárcel ni Delfí Geli han volgut avançar els moviments previstos a la plantilla. El que sí es coneix fins ara és que el club comptarà la pròxima temporada amb Jordi Calavera, que ha estat fitxat després de vestir ja de blanc i vermell el darrer curs en qualitat de cedit, i perdrà Pablo Maffeo i Asier Riesgo a la porteria.

Tall de veu_Enric Franquesa_contracte

Tall de veu_Enric Franquesa_il·lusió

Tots els podcasts Escoltar ara