Actualitat

Foto: Twitter: @unigirona

Un positiu entre la plantilla del Perfumerías Avenida manté l'Spar Girona amb la incògnita de si jugarà dissabte la semifinal de la SuperCopa

dijous 10 de setembre de 2020 | Esports

L’Spar Girona busca revalidar el títol assolit el setembre passat a Fontajau.

El primer pas l’hauria de fer dissabte, a la semifinal contra el Perfumerías Avenida, però ara la incertesa regna la competició en haver-se detectat un positiu a la plantilla del Perfumerías Avenida.

La jugadora, que havia compartit entrenaments amb la resta de la plantilla, ha estat aïllada i els entrenaments han quedat suspesos. L’equip i el cos tècnic ha tornat a sotmetre’s a les proves PCR. Si surten negatives es mantindrà el partit però en cas de detectar algun positiu, l’equip no podria disputar la competició.

En tot cas, la Supercopa d’enguany ja és atípica en aplicar un format diferent: Si en les darreres ocasions s’havia disputat a partit únic entre el campió de Lliga i el campió de Copa, aquest any se celebrarà en un format de “Final a 4”.

David Muñoz, segon entrenador de l’Spar Girona, assegura que és un repte jugar una semifinal contra qui ha estat el rival històric de l’Uni en la Supercopa.

El partit contra el Perfumerías Avenida hauria de ser dissabte a un quart de 10 del vespre al Bilbao Arena. Abans s’haurà jugat el Lointek Gernika Bizkaia - Valencia Basket. La final se celebrarà l’endemà a les 21 hores al mateix escenari.

Tall de veu_David Muñoz

Tots els podcasts Escoltar ara