Actualitat

Foto: Facebook_ @duodeversions

Buena Onda actuarÓ avui al cicle de concerts dels Capvespres Musicals als Jardins de Fora Muralles de Girona

dijous 10 de setembre de 2020 | Cultura

Les vetllades musicals de petit format al capvespre, organitzades per l’Associaciˇ de Ve´ns de les Pedreres, enguany celebren la seva 5a ediciˇ.

El seu objectiu sempre ha estat apropar la cultura, i sobretot dels m˙sics emergents, a la poblaciˇ gironina. Ho explica Pilar Adroher, presidenta de l’Associaciˇ de Ve´ns de les Pedreres.

El cicle de concerts Music-cant tÚ lloc als Jardins de Fora Muralla cada dijous a dos quarts de 9 del vespre. El 20 d’agost va inaugurar les vetllades Downlight i Mireia Vilalta que va actuar el 27. El 3 de setembre va ser el torn de 27 Notes i avui Buena Onda participarÓ. El grup Ús un duet de llarg recorregut format per la Violeta Canales, a la veu i percussiˇ, i l’Albert Gallardo, com a guitarrista i tambÚ com a cantant. Fan versions de pop, rock i rumba, i avui al vespre presentaran el seu nou i primer disc. Sˇn declaracions d’Albert Gallardo.

El 17 de setembre, posarÓ punt i final al cicle de concerts Pau Morales amb versions que oscilĚlen entre el rock, el blues i el funk.

Els concerts sˇn gratu´ts amb servei de begudes i menjar a la guingueta. Totes les mesures sanitÓries hi seran presents com l’obligatorietat de la mascareta, la distÓncia de seguretat entre cadires, o el gel hidroalcoh˛lic, entre altres.

Tall de veu_Albert Gallardo

Tall de veu_Pilar Adroher

Tots els podcasts Escoltar ara