Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

L'Ajuntament de Girona reforma una cruïlla del barri de Torres de Taialà per fer-la més accessible

dijous 10 de setembre de 2020 | Infraestructures

Per la seva banda, les obres de reforma de la plaça dels Germans Sàbat ja ha finalitzat la primera fase.

Les obres, que van iniciar-se la setmana passada, consisteixen en rebaixar i ampliar les voreres de les quatre cantonades d’aquest encreuament. També s’adaptaran i se senyalitzaran amb paviment podotàctil els passos de vianants per a les persones invidents. Així ho explica el regidor d’Urbanisme, Lluís Martí.

Martí indica quina és l’actual prioritat del consistori pel que fa a la millora de la mobilitat.

Els treballs s’han adjudicat a Construccions i obres Germans Cruz per 28.459,20 euros i tenen un termini previst de tres mesos.

D’altra banda, les obres de reforma de la plaça dels Germans Sàbat ja ha finalitzat la primera fase. Fins ara, s’han refet les voreres existents i l’enllumenat i s’han realitzat treballs de drenatge, de reg i de recollida d’aigües pluvials. Ara, s’ha començat a actuar a la zona del porxo, realitzant els fonaments per ampliar la plataforma.

Un cop finalitzin aquests treballs s’actuarà a la part central de la plaça. Concretament, s’asfaltarà la zona, s’instal·larà un banc curvilini de formigó que separarà l'àrea d'estada amb la zona de circulació i aparcament, es plantaran diferents arbres i s’instal·larà el nou enllumenat públic. A més, s’ha previst un espai per poder construir els ascensors dels habitatges, ja que per seguretat no és possible situar-los al carrer de la Riera perquè és una zona inundable i no hi ha suficient espai.

Tall de veu_Lluís Martí_voreres

Tall de veu_Lluís Martí_accions

Tots els podcasts Escoltar ara