Actualitat

Foto: Twitter: @CompeticionFEB

El GEIEG Uni es prepara per donar el tret de sortida a un any atípic dissabte contra el Mataró

dimecres 9 de setembre de 2020 | Esports

Serà el primer partit de Lliga Catalana Femenina 2 de la temporada.

Ja amb les proves PCR fetes i negatives, les de Joan Pau Torralba van iniciar els entrenaments per preparar la nova temporada de Lliga Femenina 2 el passat 19 d’agost en donar la plantilla per tancada amb el fitxatge de la base de Roses, Anna Jòdar. Alhora, 5 de les jugadores del club gironí, Núria Bagaria, Vanessa González, Laia Moya, Mireia Daura i Iho López, també han fet part de la pretemporada amb el primer equip.

Joan Pau Torralba, entrenador del GEIEG Uni, destaca la importància ara de fer equip i crear cohesió amb les noves incorporacions.

Entre altres incorporacions, el GEIEG Uni comptarà aquesta temporada amb Clàudia Morente, que torna al club gironí després de 4 anys, amb la pivot Ilho López, cedida per l’Spar Girona o Carla Jou, que torna al GEIEG Uni per sumar la seva 12a temporada al club gironí.

El partit contra el Mataró es disputarà aquest dissabte, 12 de setembre, a 3 quarts de 7 de la tarda amb tornada al Lluís Bachs dissabte vinent. El guanyador es classificarà per la final a 4 de Lliga Catalana Femenina 2.

Tall de veu_Joan Pau Torralba

Tots els podcasts Escoltar ara