Actualitat

Foto: InCadaqués

El Festival Internacional de Fotografia InCadaqués celebra la seva 4a edició

dimecres 9 de setembre de 2020 | Cultura

Ha confirmat 25 exposicions d’autors nacionals i internacionals en diferents espais del municipi.

La 4a edició del festival InCadaqués, segueix endavant del 15 al 25 d'octubre, malgrat la situació d’excepcionalitat, amb la voluntat de donar suport a l’art i la cultura, així com el teixit turístic i social de Cadaqués. El festival proposa una àmplia selecció de tècniques fotogràfiques i una extensa varietat de gèneres fotogràfics com fotografia històrica, artística, de natura morta, documental, surrealista o experimental. Ho explica Valmont Achalme, director d’InCadaqués.

InCadaqués explora i investiga noves maneres de presentar les obres apostant sempre per la innovació i la creativitat. Achalme destaca que la 4a edició s’exposarà en espais icònics.

Entre els primers autors confirmats destaquen René Groebli que presentarà “L’ull de l’amor”, una sèrie íntima i personal realitzada durant la seva lluna de mel i el duo artístic Albarrán Cabrera que exposaran les seves innovadores novedoses tècniques. També comptaran amb la fotoperiodista, retratista i fotògrafa de moda Marguerite Bornhauser que treballa amb el color, la llum i les textures, i Marta Fàbragas Aragall empoderarà a la dona amb “Colonitzada”. Morvaid K presentarà collages fotogràfics relacionant forces oposades i Noè Sendas participarà amb la seva fotografia surrealista.

A més, InCadaqués, com cada any, convida a dos fotògrafs, a una residència artística, oferint-los establir-se 15 dies al municipi a canvi que desenvolupin una sèrie fotogràfica que serà exposada. Enguany els dos residents són Martina Matencio i Maxime Fardeau.

El festival internacional cadaquesenc també compta amb un ampli programa d’activitats paral·leles amb presentacions, projeccions, passejos amb vaixell i tallers de fotografia.

Tall de veu_Valmont Achalme_espais

Tall de veu_Valmont Achalme_festival

Tots els podcasts Escoltar ara