Actualitat

Foto: Hotels Combined

L'Associació d'Hostaleria de Girona ofereix sales i salons de reunions a ensenyament com a aules

dimarts 8 de setembre de 2020 | Societat

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ha ofert sales i salons de 5 establiments hotelers associats al departament d’ensenyament, per poder ser utilitzats.

Serviran com a aules satčlˇlit i/o comodí d´aquells centres educatius que no puguin iniciar amb normalitat aquest curs 2020-21 per falta d'espai. Josep Carreras, el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, explica com va sorgir la idea durant una reunió entre diferents directors d’hotels.

Aquests establiments, repartits en l’ŕrea del girončs, són l’hotel Ibis-Budget, Hotel Palau de Girona, Hotel Ciutat de Girona, Hotel Carlemany i l’Hotel Europa. Disposen de varies sales i salons de diferents mides i capacitats, i han estat ofertes, a preus especials, per sota de mercat, per, de manera provisional i temporal, poder-hi ubicar aquells “grups” d’estudiants, que no puguin ser encabits en els centres escolars assignats. Són declaracions de Josep Carreras.

Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras, ha afirmat que en algunes escoles, poques, s’han solˇlicitat espais fora dels centres per a poder seguir treballant. Així doncs, Fonalleres diu que tindran en compte l’oferiment de l’Associació d’Hostaleria de Girona, per properes demandes.

Tall de veu_Josep Carreras_idea

Tall de veu_Josep Carreras_oferiment

Tots els podcasts Escoltar ara