Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

L'Ajuntament de Girona ofereix més de 300 recursos educatius per al curs 2020-2021

dimarts 8 de setembre de 2020 | Societat

Algunes activitats s’ofereixen en línia o amb continguts digitals.

El Centre Cultural La Mercè, va rebre ahir al matí la presentació de la programació recursos educatius per al curs 2020-2021. Com cada any, l’esdeveniment va ser el punt de trobada del sector educatiu abans de l’inici del curs escolar.

Com a novetat, aquest curs algunes de les activitats del programa s’ofereixen en format en línia o amb continguts digitals. Les entitats i serveis treballaran per tal de poder donar suport als centres educatius que no puguin fer sortides escolars o en el cas de confinament. A més, al mes de gener es realitzarà una nova proposta de recursos educatius i, en funció de l’evolució de la situació de la pandèmia, s’oferiran les activitats que actualment no es poden realitzar com són el Teatre Obert o les activitats a l’Auditori. El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, explica com s’han adaptat les activitats a la pandèmia.

El curs passat van participar en les activitats, fins a l’arribada de la pandèmia, un total d’11.159 persones usuàries i en van gaudir el 100 % dels centres públics i concertats de la ciutat de Girona. A més, es va rebre alumnat d’altres municipis de les comarques gironines, de Catalunya i la Catalunya Nord, de l’Estat espanyol i de diversos llocs d’Europa.

La proposta es gestiona des de la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius de Girona, que està formada per representants de diferents serveis municipals del consistori i per una vuitantena d’entitats i institucions.

Tall de veu_Àdam Bertran

Tots els podcasts Escoltar ara