Actualitat

Foto: Twitter: @SDC_Girona

In-Somni celebrarÓ la seva 17a ediciˇ els dies 18 i 19 de setembre

dimarts 8 de setembre de 2020 | Cultura

ComptarÓ amb la participaciˇ d’artistes com Ni˝a Coyote eta Chico Tornado, Obscure i P.A.W.N. Gang, entre d’altres.

El festival internacional de m˙sica independent In-Somni ha ajornat la seva 17a ediciˇ al tercer cap de setmana de setembre degut a les mesures sanitÓries. L’organitzaciˇ es marca com a prioritat continuar la lÝnia transcendent i ascendent que ha tingut el festival en els ˙ltims anys, per aix˛, enguany no nomÚs destacaran els estils de rock i pop, sinˇ tambÚ la m˙sica urbana com Ús el trap, el hip-hop,el reggae o l’electr˛nica. Jaume Masseguer, director del festival, remarca l’objectiu que sempre ha seguit l’In-Somnni.

El divendres 18 de setembre es donarÓ el tret de sortida amb els concerts a cÓrrec del duet hardcoriÓ Tano, els vascos la Ni˝a Coyote eta Chico Tornado, el punk-rock de The Capaces, i tancarÓ la nit Obscure fent un tribut a la banda anglesa The Cure.

El dissabte 19 arrencarÓ amb l’actuaciˇ urbana de Santa Salut, i la seguiran la banda de trap electr˛nic catalÓ P.A.W.N. Gang, DJ Sets & Soundsystem, la DJ Telastika, Pulpopop, l’associaciˇ de reggae de Girona Karabash, Medusa Box amb el seu caracterÝstic indie-rock i les Dones del rap gironÝ: Gea, Skata23 i Tama Music acompanyades de Deejay Juampi.

In-Somni concentrarÓ totes les activitats al parc de La Cope de SarriÓ de Ter entre les 6 de la tarda i les 2 de la matinada. A mÚs, comptarÓ amb un village amb food trucks i espais chill-out per relaxar-se. Ho explica Jaume Masseguer.

El director del festival tambÚ destaca que la gent tÚ ganes de rebre l’In-Somni i valora positivament la seva acollida.

Com a novetat d’enguany, el festival vol homenatjar als professionals de la sanitat per la feina feta fins aleshores, aixÝ doncs, si presenten la seva acreditaciˇ professional i el DNI, tindran l’entrada gratu´ta.

Tall de veu_Jaume Masseguer_espai

Tall de veu_Jaume Masseguer_objectiu

Tall de veu_Jaume Masseguer_feedback

Tots els podcasts Escoltar ara