Actualitat

Foto: Twitter: @Teisa1920

TEISA recuperarÓ a partir del 14 de setembre tots els horaris de busos habituals que tenien abans de la COVID-19

dilluns 7 de setembre de 2020 | Societat

La mesura ajudarÓ a reduir l’aforament i a tenir els usuaris mÚs espaiats.

El grup gironÝ TEISA recuperarÓ, a partir del 14 de setembre, tots els horaris de busos habituals que tenien abans de la COVID-19 malgrat la dificultat de preveure quina demanda hi haurÓ. Es tracta d’una mesura que, a mÚs d’intentar recuperar la normalitat al transport p˙blic, ajudarÓ a reduir l’aforament i a tenir els usuaris mÚs espaiats amb la intenciˇ que es vagi recuperant la confianša.

L’empresa incorporarÓ noves accions que s’afegeixen a les de desinfecciˇ i de ventilaciˇ, com les cortines anti-COVID als busos urbans i facilitar el pagament amb targeta, entre altres. └lex Gilabert, gerent de la companyia, explica les mesures.

Actualment, l’ocupaciˇ de TEISA en els serveis d’autob˙s i d’autocar Ús del 65%, una xifra que va pujant a poc a poc, ja que abans, al juny estava entre el 25 i el 30%. El descens de mobilitat de passatgers -per l’auge del teletreball i el tancament dels centres escolars, entre altres- va motivar aquesta caiguda, per˛ des del sector tambÚ apunten a la “por injustificada” que s’havia generat per utilitzar el transport p˙blic. Sˇn declaracions d’└lex Gilabert.

Des del grup tambÚ s’estÓ valorant demanar el segell Safe Tourism Certified que vol transmetre el concepte de turisme segur, en aquest cas, entre els clients que lloguen autocars.

Tall de veu_└lex Gilabert_ozˇ

Tall de veu_└lex Gilabert_oferta

Tots els podcasts Escoltar ara