Actualitat

Foto: Girona FM

Marta Madrenas demana a la resta de grups municipals "posar el comptador a zero" i treballar en bloc per fer front a la crisi generada per la Covid-19

dilluns 7 de setembre de 2020 | Política

Insisteix que la ciutat necessita una oposició responsable que vetlli pel bé de la ciutat.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, defineix de nou el pacte entre Junts per Catalunya i Esquerra Girona com un pacte de “responsabilitat” i “de ciutat” amb l’objectiu de treballar en bloc per fer front a la situació actual que viu Girona arran de la pandèmia de la Covid 19. Per aquest motiu, demana a l’oposició deixar de banda les diferències entre partits i treballar conjuntament per enfortir la ciutat de Girona.

Són declaracions de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en una entrevista que podreu escoltar a continuació a Girona FM.

En aquest sentit, Marta Madrenas critica l’estratègia de comunicació agressiva, tant de Guanyem Girona com del PSC i insisteix que des del govern mantenen la porta oberta a tots els grups municipals a arribar a pactes i concensos que puguin afavorir la ciutat de Girona.

Alhora, Marta Madrenas ha assegurat que la majoria d’acords de govern marcats a l’inici del mandat s’han complert i que confia en poder complir la totalitat abans d’acabar el curs.

Tall de veu_Marta Madrenas

Tots els podcasts Escoltar ara