Actualitat

Foto: TMA

Les instal·lacions de l'actual Hospital Josep Trueta es destinaran a usos sociosanitaris enfocats a gent gran quan el nou hospital es traslladi a Salt

divendres 31 de juliol de 2020 | Salut

L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas va exposar dilluns al ple municipal el pacte tancat amb el Govern per ubicar el nou Hospital Josep Trueta a Salt i les condicions que es van establir en aquest pacte.

Entre les mencions fetes per l’alcaldessa, Madrenas va assegurar que s’ha pactat amb la Generalitat que les instal·lacions en les quals s’ubica actualment el Trueta es seguiran destinant a usos sanitaris amb el focus posat en la dependència i la gent gran. Així ho explicava l’alcaldessa Marta Madrenas dilluns al ple, afegint que arribat el moment Salut consensuarà la decisió amb l’Ajuntament de Girona.

Madrenas va afegir que el pacte és “beneficiós” per la ciutat de Girona, ja que un terç del furtur campus de salut es farà dins el terme municipal de Girona, però retreu als partits de l’oposició que deixessin sol a l’equip de govern defensant la ubicació del Trueta a Girona. Són declaracions de Marta Madrenas.

Madrenas va celebrar així i tot la futura construcció d'un nou CAP a l'Eixample, que permetrà desdoblar el de Montilivi, el nou CUAP a la zona nord de Girona i les millores o ampliacions als CAPS ja existents a Taialà, Can Gibert i al carrer Santa Clara.

Tall de veu_Trueta quan ja no sigui Trueta

Tall de veu_sols

Tots els podcasts Escoltar ara