Actualitat

Foto: TAX.es

Les discoteques de Girona i d'arreu de Catalunya podrien reobrir aquesta nit si així ho determina el TSCJ

divendres 31 de juliol de 2020 | Societat

La FECASARM apunta que aquests 45 dies que queden d’estiu són claus per salvar la temporada.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha permès aquesta setmana que gimnasos, teatres i espais esportius tornessin a obrir però no els locals d’oci nocturn. La Federació Catalana d'Associacions de Restauració i Musicals explica que van impugnar aquesta resolució perquè afecta a tot el territori català per igual, i que si es suspèn, les discoteques podrien reobrir ja aquesta nit i intentar salvar la temporada.

En aquest sentit, el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, explica que la federació calculava que un 50% dels establiments no podrien fer front a les despeses generades per la Covid 19, però que amb aquesta resolució aquest percentatge creix fins al 70%.

Boadas afegeix que reobrir aquesta nit podria suposar que molts establiments poguessin arribar a final d’any, ja que podrien treballar part dels dies de temporada alta.

Boadas afegeix que la situació es força similar arreu de Catalunya però zones com la Costa Brava que viuen el turisme, noten molt més els efectes econòmics de no poder obrir aquest estiu.

Tall de veu_45 dies

Tall de veu_Joaquim Boadas_70%

Tots els podcasts Escoltar ara