Actualitat

Foto: Twitter: @girona_cat

L'Ajuntament de Girona adquireix cinc habitatges més per destinar-los a lloguer social i preveu sumar-ne un més al setembre

divendres 31 de juliol de 2020 | Infraestructures

Per la seva banda, Guanyem Girona lamenta no haver participat en tot el procés de compra.

Concretament, es tracta de l’adquisició directa de 3 habitatges: 2 a Santa Eugènia, un al carrer del Puigneulós i un altre a carrer la Maçana, i un tercer immoble al carrer de Zamora, al barri de Sant Narcís.

A més, s’ha signat també la compravenda de dos habitatges més a través del dret que té l’Ajuntament de tempteig i retracte. Són un pis al carrer de Campcardós, a Can Gibert del Pla un pis a Santa Eugènia, al carrer del Bassegoda.

Aquests cinc immobles s’han incorporat a la ciutat per un valor total de 446.705 euros amb els recursos que provenen de l’acord entre el govern de JxCat i Guanyem Girona per aprovar els pressupostos del 2020. En aquest sentit, l’alcaldessa Marta Madrenas explica que es té previst comprar un habitatge més al setembre i superar així la partida pactada amb Guanyem de 500.000 euros per a l’adquisició d’habitatge.

Des de Guanyem Girona, celebren l’adquisició d’aquests 5 pisos, però lamenten que no se’ls hagi permès formar part del procés. Són declaracions de la regidora Cristina Andreu.

Madrenas afegeix que l’Ajuntament també està treballant en altres col·lectius que també tenen forces necessitats en matèria d’habitatge, com és el cas dels joves.

Tall de veu_Marta Madrenas

Tall de veu_Cristina Andreu

Tots els podcasts Escoltar ara