Actualitat

Foto: Twitter: @FCF_CAT

Què passarà amb el play-off d'ascens?

dijous 30 de juliol de 2020 | Esports

Creixen els positius entre els equips de Segona.

La promoció d’ascens a Primera Divisió sembla estar cada vegada més lluny. El Girona hauria ja d’haver jugat les semifinals del play-off el cap de setmana passat, i a canvi, ha recuperat els entrenaments després d’una aturada de 5 dies sense saber encara què passarà amb el final de la competició.

La incertesa es va iniciar el dia del darrer partit de Lliga Regular, quan es van diagnosticar els primers positius entre la plantilla del Fuenlabrada i es va ajornar el partit dels madrilenys contra el Deportivo, que encara no té data per disputar-se. A hores d’ara, el Fuenlabrada ja registra una vintena de casos entre futbolistes i personal tècnic.

Alhora, durant la jornada d’ahir es van confirmar 2 positius més als equips que està previst que juguin la promoció, un al Saragossa i un altre a l’Almeria, el rival del Girona per la primera eliminatòria. Els dos equips han aïllat al jugador afectat, han fet tests a la resta i estan ara a l’espera dels resultats. Si són casos aïllats, la resta de jugadors tornarien els entrenaments, però si es tracta d’un brot com el del Fuenlabrada, el play-off podria quedar finalment suspès.

Els blanc i vermells també es van fer test el dilluns, abans de reprendre els entrenaments, i tots van donar negatiu. És l’únic equip que té previst jugar l’ascens a Primera Divisió que no té diagnosticat cap cas de Covid 19, junt amb l’Elx, que podria entrar a la lluita per l’ascens, si es suspèn definitivament el partit entre el Fuenlabrada i el Deportivo.

Tots els podcasts Escoltar ara