Actualitat

Foto: Twitter: @cultura_gi

Marina Prat avui al Festival A Prop

dijous 30 de juliol de 2020 | Cultura

Estava previst que avui tanquès la programació del mes de juliol un doble concert (a la mateixa hora però a diferents espais) de Marina Prat i Noè Escolà, però aquest darrer que ha quedat ajornat per motius de salut de l’artista.

El cicle A Prop inclou propostes de diferents àmbits artístics, com arts escèniques, música, arts visuals i pluridisciplinaris repartides pels diferents barris de la ciutat. Avui és el torn de Marina Prat, que tancaran la programació del primer mes del cicle. La cantautora ripollenca presenta el seu primer disc “Serendipia” a les 8 del vespre, a la Biblioteca Salvador Allende.

Mireia Gràcia és la responsable de la comunicació del cicle A Prop.

El festival va donar el tret de sortida el 6 de juliol i s’allargarà fins al 31 d’octubre amb una petita pausa al mes d’agost. Mireia Gràcia exposa que l’objectiu del cicle és apropar la cultura a la ciutadania i donar a conèixer els artistes emergents de comarques gironines.

L’A Prop és un cicle d’arts propers i emergents de petit format organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries Culturals i Creatives de Girona.

Tall de veu_Mireia Gràcia_Marina Prat

Tall de veu_Mireia García_proposta

Tots els podcasts Escoltar ara