Actualitat

Foto: Barcelona Film Commission

Les obres per cobrir la pista de Fontajau s'hauran de tornar a adjudicar i l'Ajuntament preveu es podrien reprendre entre febrer i març de l'any vinent

dijous 30 de juliol de 2020 | Infraestructures

Els treballs per cobrir la pista poliesportiva de Fontajau, situada entre l'avinguda de l'Amical Mauthausen i el carrer d'Antoni Varés Martinell, van ser una de les propostes seleccionades pels veïns en els Pressupostos Participats del 2017 i del 2018.

El consistori va adjudicar les obres a l'empresa Construo Construccions Generals SL, que va iniciar les obres al juliol de l’any passat, però ara aquest procés està “encallat” per la mala gestió de l’empresa contractada.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, ha explicat aquest matí a una entrevista a Els 4 Rius de Girona FM que les obres haurien d’estar enllestides a finals d’aquest any i per la demora s’ha decidit rescindir el contracte, adjudicar-lo a una altra empresa i ara es treballa per tenir-les enllestides abans de la festa del barri, Sant Joan.

Martí explica que l’empresa constructora ha presentat una sèrie d’inconvenients que han provocat un retard important en els terminis del projecte. En un primer moment, van presentar problemes per transportar la gran biga corbada emblemàtica del projecte, i després, van assegurar que no trobaven cap industrial que els fes una biga de les condicions que es desitjaven. Uns entrebancs que Martí defineix com “de mal contractista”, ja que són aspectes que ja haurien d’haver tingut en compte abans de presentar-se al concurs.

A l’espera que puguin iniciar-se les obres definitives, Martí exposa que ja s’ha adjudicat un projecte per la pista de manera temporal per poder-la fer servir.

Aquesta obra provisional es preveu iniciar-la el pròxim 8 d’agost i que estigui ja enllestida a principis de setembre.

Tall de veu_Lluís Martí_obres provisionals

Tall de veu_Lluís Martí_mal contractista

Tall de veu_Lluís Martí_agenda

Tots els podcasts Escoltar ara