Actualitat

Foto: Tempo Girona

Pilar Rahola visitarÓ avui el Tempo Llibres, una proposta dins del festival Tempo Sota les Estrelles

dimecres 29 de juliol de 2020 | Cultura

El Tempo Llibres Ús l’espai literari del festival d’estiu de petit format del Barri Vell de Girona.

MartÝ Gironell Ús l’encarregat de conduir una tert˙lia amb els diferents autors i autores que presenten les seves obres. Avui, Ús el torn de Pilar Rahola, analista polÝtica de La Vanguardia, RAC1 i TV3, que presentarÓ la seva ˙ltima novelĚla ambientada a la Barcelona franquista, “L’espia del Ritz”.

MartÝ Gironell remarca que Rahola, mÚs enllÓ de la seva dimensiˇ p˙blica com a tertuliana, Ús una dona amb una carrera literÓria molt s˛lida.

El Tempo Llibres es concentrarÓ al passeig Arqueol˛gic de Girona, els dimecres a les 8 del vespre, fomentant l’espai a l’aire lliure i la gratu´tat.

Com la resta del festival, l’ediciˇ d’enguany ha vingut marcada per la pandŔmia de la COVID-19. Albert Candela, director del Tempo Sota les Estrelles, explica que s’han hagut de reforšar les mesures de seguretat.

El festival va comenšar el 16 de juliol i finalitzarÓ el 15 d’agost comptant amb la colĚlaboraciˇ de diversos artistes i escriptors actuals de proximitat. Entre la programaciˇ del Tempo Llibres tambÚ s’hi troba N˙ria Pradas, Carlos Zanˇn o Marc Ros, que serÓ l’encarregat de tancar el cicle.

Tall de veu_Albert Candela

Tall de veu_MartÝ Gironell

Tots els podcasts Escoltar ara