Actualitat

Foto: Twitter: @Blanes_cat

Comissions Obreres denúncia a Inspecció de Treball que l'empresa de neteja NORA va obligar a treballar a la plantilla del torn de nit sense conèixer els resultats del test de COVID-19

dimecres 29 de juliol de 2020 | Societat

L’empresa Nora, que s’encarrega de la neteja viària i la recollida d’escombraries del municipi de Blanes, ha detectat un brot de Covid 19 que afecta, de moment, un total de 12 treballadors i 2 familiars.

En un primer torn, 30 treballadors es van sotmetre a la prova i d’aquests, 12 van donar positiu.

Fonts de l’empresa expliquen que durant la setmana passada 4 treballadors del torn de nit van donar positiu per COVID-19 i com a mesura preventiva, el Departament de Salut va fer les proves PCR a tots els treballadors d’aquest torn. A l’espera dels resultats, Salut va recomanar a l’empresa que tota la plantilla es quedés a casa però Comissions Obreres denuncia que l’empresa va fer treballar a tot el torn de nit sense prendre cap mesura addicional.

Jesús Fernández és el delegat de CCOO a l'empresa NORA.

CCOO ha presentat avui mateix una denúncia a Inspecció de Treball i exigeixen a l'empresa que prengui les mesures de neteja necessàries per protegir els treballadors.

Tall de veu_Jesús Fernández

Tots els podcasts Escoltar ara