Actualitat

Foto: Pedres de Girona

Carles Ribas farÓ avui efectiva la seva ren˙ncia a l'acte de regidor municipal

dimarts 28 de juliol de 2020 | PolÝtica

El fins ara regidor de Cultura, Dinamitzaciˇ del Territori i Joventut, assegura que la seva marxa Ús per motius “ideol˛gics i personals”.

El portaveu de JxCat i tinent d'alcaldia de Cultura, va participar ahir en el seu darrer ple municipal com a regidor desprÚs de 9 anys de carrera professional al consistori. Una trobada en la qual va aprofitar per fer un discurs de comiat entre disculpes i agra´ments, en especial a l’equip de govern i a treballadors municipals que l’han acompanyat durant aquest temps.

El fins ara regidor de Cultura, Dinamitzaciˇ del Territori i Joventut, Carles Ribas, assegura que la decisiˇ de marxar ha estat per motius “ideol˛gics i personals” i que, en cap cas, perquŔ hi hagi una crisi dins l’equip de govern.

Entre altres mencions, Ribas tambÚ ha volgut agrair a l’alcaldessa que li confiÚs l’Órea de cultura i joventut, i defensa la importÓncia d’aquesta Órea dins el teixit social de cada territori. En aquest sentit, Ribas demana al proper regidor de cultura que segueixi lluitant per les seves 4 grans demandes:

Ribas defensa la feina feta pel seu equip de govern i assegura que no hi ha hagut “cap enfrontament” amb l’alcaldessa Marta Madrenas.

Tall de veu_Carles Ribas_cultura

Tall de veu_Carles Ribas_motiu

Tots els podcasts Escoltar ara